Als de nacht over de polder valt nemen we jullie vrijdagavond 19 november a.s. mee voor een snertwandeling onder de sterren. Voor velen is de herfst het mooiste seizoen maar hoe ziet dat er in de donkere nacht uit? De wandeltocht is ongeveer 4 kilometer lang. Laat je verrassen. Een tipje van de sluier: ingrediënten zijn o.m. vuur, water, voedsel, groen, cultuur, natuur, bos, etc.

We starten om 18.45 uur met koffie/thee.

Waar? U rijdt vanuit Zoeterwoude-Dorp de Zuidbuurtseweg helemaal uit tot de brug bij de Noord-Aa. Vlak voor de brug is rechts een parkeerplaats. Trek je laarzen aan voor deze off the road-beleving en neem per persoon een lampje mee, zodat je goed zichtbaar bent en in het donker kunt zien waar je loopt.

Ook leuk voor kinderen!

Na afloop is er snert en schnaps om weer op te warmen. De activiteit is gratis voor leden, niet-leden betalen 3 euro p.p. Kom s.v.p. bij voorkeur op de fiets.

Voor 18 november opgeven via de mail of per telefoon.
Mail:               vierjaargetijden1@gmail.com
Telefoon:       Tonny de Groot 06 – 12761275

Schrijf snel in want vol=vol!

Wilt u zich s.v.p. aan de dan geldende corona-regels houden? Deze activiteit is buiten en kan vrijwel zeker doorgaan. Bij zeer slecht weer gaat de activiteit niet door, U krijgt hierover bericht.