Na ongeveer anderhalf jaar stilstand en twee jaar zonder contributieheffing zijn we bezig met een nieuwe activiteit, die wordt gehouden op zaterdagmiddag 4 september a.s. We beginnen om 12.30 uur met een lunch. Later op de middag volgt een excursie. Met tussen de bedrijven door de bezichtiging van een verrassend kunstwerk.

Doel van dit briefje is om de datum alvast te reserveren in uw agenda (‘save the date’). De locatie is zodanig gekozen, dat u zowel op de fiets als met de auto (fiets mee) kunt komen. Ter plaatse is voldoende parkeergelegenheid. Het verdient voorkeur om met de fiets te komen, zodat u die ook kunt gebruiken om naar de nabij gelegen excursieplek te gaan.

De definitieve uitnodiging en het programma ontvangt u eind augustus. Mocht u zich willen verzekeren van een plaats aan de lunchtafel, dan kunt u zich nu al opgeven voor deze activiteit.

 

Via de mail:  vierjaargetijden.secretariaat@gmail.com

Per telefoon: Jack Luiten 06 – 82575034

 

We gaan er zonder meer vanuit dat Corona geen spaak in het wiel is voor deze activiteit door kan gaan, omdat het – inclusief lunch – gaat om een buitenactiviteit .

Over een paar weken hoort u meer van ons, we hopen u op 4 september weer te ontmoeten!