De uitzending van de documentaireserie ‘Boeren tussen Steden’ is bijna halverwege: vier van de in totaal negen afleveringen zijn intussen op allerlei kanalen te zien. De serie gaat over melkveehouders in de westelijke uitloper van het Groene Hart.

De serie is gemakkelijk te vinden via de site https://www.boerentussensteden.nl/  Wie op tablet of telefoon zoekt op ‘Boeren tussen Steden’ komt ook snel bij de uitzendingen terecht.

Elke woensdagmorgen om 07.00 uur volgt komende maand een nieuwe aflevering van rond dertien minuten te zien op Midvliet TV. Ook via tal van andere kanalen, zoals Facebook, Youtube en Instagram (o.m. Boeren tussen Steden, Midvliet, Jacques van Herten, De Dorpsketting) zijn de minidocumentaires te zien.De agrarische bedrijvigheid in het groene buitengebied tussen Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Leidschendam-Voorburg raakt steeds meer ingeklemd door verstedelijking. Die druk neemt door allerlei oorzaken toe. Als er niets verandert zal binnen afzienbare tijd nog een handjevol agrarische ondernemers overblijven.

Zie ook het volledige persbericht.