Activiteiten 2011

Wandeling rond de Gelderswoudse Plas op zaterdag 15 oktober 2011

Er was plaats voor maximaal 25 mensen maar het hadden er ook wel 100 kunnen zijn, een groot aantal mensen moest worden teleurgesteld. Onder leiding van twee gidsen en de eigenaar was het een unieke wandeling in een gebied met bos, veen en de oude veenplas.
Veel verhalen over vroeger, hoe het leven toen was en het jagen op de Plas.


Nieuwe Driemans Polder op zaterdag 14 mei 2011

Met een dia presentatie op camping De Drie Morgen aan de Voorweg te Zoetermeer over het verleden en de toekomst van de Nieuwe Driemans polder is de informatie duidelijk over gekomen. In de nieuwe polder krijgt de natuur meer ruimte met een recreatieve functie en gaat als seizoens- en piekberging voor zowel Delfland als Rijnland fungeren. Een wandeling gemaakt met 20 deelnemers door de polder met mooi weer en de gidsen, die daar geboren en getogen zijn, lieten veel kenmerkende zaken zien en wat nog te gebeuren staat.

Huiveren in de Hel op vrijdag 4 februari 2011

Tijdens een stormachtige vrijdagavond waren 65 deelnemers op de boerderij van familie De Jong aan de Westeindseweg in Zoeterwoude, in de volksmond “De Hel”, aanwezig en werden zij getrakteerd op 4 bijzondere huiveringwekkende verhalen.
De verhalen, de vertellers, de locatie, de wind (kracht 8), het samenspel van al deze elementen maakten deze avond tot een succes

[.$?*|{}() _i=”0″ _address=”2.0.0.0″ /][^; _i=”1″ _address=”2.0.0.1″ /][1 _i=”2″ _address=”2.0.0.2″ /]